fredag 3 juni 2011

Tränat stenhårt idag!

Efter en veckas "studentande" och med en oavbruten ström av god mat och dryck i mängder var det dags att sätta kroppen på plats igen. Jag tog min cykel i det fina vädret och drog järnet upp till SATS Landala som uppvärmning. Eklandagatan upp från Korsvägen och sista biten upp till Chalmers är en lååång seeeg stigning som verkligen kan höja pulsen några snäpp.
Efter denna fantastiska start på träningen var det dags för 2 timmars biceps/triceps träning för att sedan köra ett riktigt grymt Cykel45 med Cie. Har nog sällan varit så trött efter ett pass som idag. Vad hände med min favvolåt, "Faster", förresten? Den var borttagen ur spellistan :-(( hmmm...är nog i onåd eller nåt)
Efter detta roliga cykelpass var det så dags att....hoppa på cykeln och ge järnet på vägen hem för att mjölka ur det sista ur benen.
Nu sitter jag vid datorn med mat i magen och bara njuter. Snart är det dags att packa ihop grejerna för i morgon bär det iväg till Kungshamn för ett par soliga dagar.

1 kommentar:

  1. Haha! Nejdå, "Faster" är med på min 55:a, men inte på 45Pulse ;) Don't worry, den kommer få hänga med ett tag till!

    Och grymt bra jobbat på Pumpen idag! Jag hoppas få se dig redan på fredag igen...Klockan 18.00 börjar vi!

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...