torsdag 7 juli 2011

En mellandag idag med lite datorpul och allmänt slöande

Idag är det mulet i Kungshamn. Jag började dagen med en cykeltur ner till Kungshamn och sen över bron ner till Smögen och tillbaka igen, en lagom liten vända på 15km. Efter detta åt vi frukost och blev sittande inomhus då vädret inte varit det allra bästa idag. Efter ett par dagars kanonväder ska man inte klaga. Det har blivit en del läsande och "internettande"

Nu sitter jag och har påbörjat min Androidresa med att börja pilla ihop en Android-app som ska ligga på min Xperia Neo och som ska jobba mot mitt webbhotell med diverse nyttiga saker som jag i ärlighetens namn ännu inte vet vilka det skulle kunna vara. Men det ska göras för att det går och för att jag vill lära mig. Kunskap mår ingen dåligt av. Perfekt när det är lite halvdant väder...och när Telia äntligen lyckats få upp datatrafiken från EDGE till HSPA (läs häst och vagn till sportbil)

Jag har satt upp en miljö på min bärbara med Androidutvecklingen i Eclipse som kör en Neo-emulator som i sin tur anropar en lokal webbserver vars kod körs i Visual Studio 2010. Najs. När allt funkar är det bara att publicera ut sajten till webbservern och appen till luren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...