onsdag 20 juli 2011

En solig skön dag i Smögen

4-5 lager båtar för att få plats
vid bryggan
Denna fantastiska onsdag har vi tillbringat i Smögen. Vi åkte upp i morse och kom fram till ett soligt Kungshamn vid 11-tiden. Snabbt ombyte till shorts och sedan en promenad ner till Kungshamn för att ta Zita-båten över till Smögen.
Givetvis kan man inte besöka i Smögen utan att käka räkor, det vore en absolut synd att inte göra detta, så in på café Skäret och greppa varsin räksallad och pilsner. Sen satt vi ett bra tag och bara betraktade alla fina båtar och sköna människor som passerade förbi. Det fanns en del riktigt stora båtar där och en del båtar av det mer udda slaget.
Ett litet ekipage på 65 fot!

Efter ett tag så promenerade vi bryggan bort mot badplatsen och satte oss på klipporna en stund och bara njöt av naturen...och en glass.

Den här "fiskebåten" användes nog mest till
att fiska tjejer med. Ett grabbgäng med värsta
musikanläggningen och...
...den mörka rektangeln under styrhyttrutorna
var en 42-tums plasma TV!
Framåt 5-tiden var det dags att ta båten tillbaka till Kungshamn och promenera hem åt igen. Grillen sparkades igång så klart och nu har vi precis avslutat med jordgubbar och glass!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...