fredag 1 juli 2011

Googliot

Är det idiotiskt att köra Google för hela slanten? Lägga äggen i en korg och allt det där. Den som lever får se.
För närvarande kör jag iaf Google Mail, Google Calendar, Google Tasks, Google Docs, PicasaWeb, Blogger, Reader och håller precis på att sätta upp en site i Google Sites också. Allt ihopkopplat, allt tillgängligt på både datorn och telefonen, när som helst, var som helst.

Google har i dagarna lanserat Google+ som ska vara en Facebook-liknande tjänst och som är tänkt att försöka sno kunder från FB. Jag försöker förtvivlat få access dit men än så länge utan resultat. Bara för inbjudna än så länge och jag är inte inbjuden. Appen till Xperian har jag redan. Bara inbjuden jag väntar på. Google+ kommer att hantera grupper lite flexiblare än FB.  Spännande värre.

En icke-Google app jag precis stoppat in på luren är nya Skype som för ett fåtal telefoner, t ex min Xperia Neo, har stöd för videosamtal då luren har en frontkamera också. Den funkar bra men laggar lite på ljudet märkte vi vid lite tester hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...