fredag 8 juli 2011

Härliga Hunnebostrand


Hunnebostrand
 Idag har vi varit i Hunnebostrand som ligger ca 1 mil från Kungshamn. Vi tog ett var nere i hamnen och kollade in alla fina små hus och båtar. Efter att ha traskat runt en stund så började magen kurra så vi smet in på en kanonrestaurang, Eat, som ligger precis vid hamnen och käkade Sej med ostronskivling, pesto och skaldjurssås samt färsk potatis. Mumma. Kanongod mat och supertrevlig personal. Slår Spättan i Kungshamn med hästlängder.

Den lilla elektrikern
Vid 2-draget började det regna och vi drog oss tillbaka till vagnen igen. Resten av eftermiddagen har jag pysslat med att dra lite el i vagnen. Vi behövde fler uttag på olika ställen och det enklaste var att dra kablarna under vagnen så jag har ägnat ett par timmar åt att ligga under vagnen medan regnet öst ner och skalat kabel och spikat klammor.

Regskyddad eld
Givetvis bestod middagen av grillat så grillen fick snabbt omgrupperas in under paviljongen så kolen inte skulle slockna av allt vatten som störtade ner från en öppnad himmel.

Hunnebostrands hamn

På väg ut

Vi hittade en kompis på vägen som inte gav
sig innan vi bägge hälsat


Trabant...polskregistrerad. Kult!

Fina små hus, tätt i många lager

Restaurang Eat. Väldigt prisvärd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...