lördag 9 juli 2011

Klassad som Duracellkanin

Idag har det varit sol från en klarblå himmel hela dagen. Dagen började med en liten cykeltur mellan Johannesviks camping via Kungshamn till Solviks camping tor, ca 17 km, och efter detta lite frukost.

Vi satt på förmiddagen och solade på gräset och hörde norska grannen såga virke till nya uteplatsen och jag kunde inte låta bli att gå och kolla hur det gick. Andra grannen Göran var redan på plats och det slutade med att vi 3 byggde färdigt uteplatsen vilket tog större delen av dagen. Damerna fick plötsligt lite kvalitetstid, dvs gubbfri tid för sig själva, medans vi sågade och skruvade. Uteplatsen blev till slut klar och vi var rätt nöjda med vad vi åstadkommit. Skönt att ha nåt att göra.
Fick höra sedan av Mary, norskan, att de tyckte att jag var som en Duracellkanin som bara körde på utan att tröttna. Skönt att få valuta för alla timmar man lagt på Sats.

Givetvis har vi grillat idag när det var så fint väder. Sa jag fint väder? I skrivande stund pisseregnar det och blåser halv storm (detta skiftade under loppet av en halvtimma)

I morgon ska vi åka hemmåt ett par dagar för att fira Nattas födelsedag och "konsolidera" oss, läs tvätta etc, och givetvis ska jag försöka hinna men en och annan BodyPump eller spinning också (skönt att slippa motvinden)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...