söndag 21 augusti 2011

Äntligen kan jag TRÄNA igen!

Efter att ha varit förkyld och helt kass i halsen i nästan två veckor har jag äntligen börjat känna mig på hugget igen. Ja, på hugget är väl att ta i, frisk i varje fall. Första veckan gick knapp att sova pga hostan men nu är det i stort sett helt borta. Dessutom klarade jag av allt släpande på Paulas flytt utan att bli kass igen så i morgon börjar allvaret.

Jag har nu bokat ett pass varje dag denna vecka och börjar med en efterlängtad Bodypump i morgon. Sen blir det blandad gym+spinning och bodypump resten av veckan. Har  t o m lyckats boka in ett spinningpass på onsdag då jag ska till Kista och måste ta mig direkt från Landvetter ner till SATS. Hoppas det inte blir förseningar bara. Nu ska jag försöka hitta träningstider som både är anpassade efter mina arbetstider och där det finns instruktörer som är nåt att ha.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...