onsdag 31 augusti 2011

Att falla mellan företagshälsovårdens stolar - med ett brak! (efterspel)


Nu har det blivit ett litet efterspel till de två föregående inläggen om företagshälsovården. Saken är så fånig att den helt enkelt måste redovisas och ska läsas i sammanhang med de tidigare inläggen att hamna mellan stolarna i ett byte av företagshälsovård och resultatet av det hela.

Idag så ringde en person hem och presenterade sig att komma från FeelGood och ville informera mig om att FeelGood hade tagit över företagshälsovården från Alviva. Då jag har varit patient hos Alviva ville man tala om för mig att jag var välkommen dit och förklara vad bytet innebar och på vilket sätt dom kunde hjälpa mig.

Ok, jag har redan varit på FeelGood hos den där inlånade läkaren som inte hade koll på vare sig de interna systemen eller mig. Jag har också hunnit bli friskförklarad. Uppenbarligen har inget av vare sig mina två tidsbokningar, läkarbesök eller resultatet av besöken på FeelGood registrerats annars hade man sannolikt låtit bli att försöka informera mig överhuvudtaget. 

Där föll saken mellan stolarna med ett brak!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...