tisdag 2 augusti 2011

Givakt i sängen


Idag har det varit byggarbetarnas dag hos oss. Våra sovrumsfönster har blivit utbytta iom att våra gamla var i så dåligt skick att de skulle kunnat ramla ut när som helst. Byggnadställningar uppfördes för att detta arbete skulle kunna genomföras på ett säkert sätt inklusive utvändiga plåtarbeten och målning.

Nu är då tydligen till slut alla fönster fixade och godkända för i morse satte vi oss kapraka upp i sängen till ljudet av ställningsbyggare som stod utanför sovrumsfönstret och bearbetade rören med småsläggor samtidigt som man högljutt kommunicerade med gubbarna nere på gräsmattan. Ni vet vilken tid byggare börjar jobba. Det var länge sedan jag låg i givakt i en säng, i lumpen typ.

Vid lunch kom då fuktkillarna för att plocka bort avfuktaren som nu stått sedan mars i vardagsrummet pga att att man inte underhållit taket ordentligt. Efter allt var bortplockat visade mätningen dessvärre att det fortfarande var lika j..la fuktigt som innan. Så nu har vi återigen en vacker tegelvägg att titta på tills man bestämmer sig för vad som ska göras vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...