söndag 21 augusti 2011

One down, one to go

Campus - gamla P6
Vår Paula har kommit in på Högskolan i Kristianstad där hon ska läsa Ekonomiprogrammet med inriktning mot bank och finans. Lägenhet lyckades hon fixa i närheten av campus och igår gick flyttlasset med alla hennes prylar till Kristianstad.

Vi hyrde en V70 och släpkärra för ändamålet då vår lilla Clio är väldigt liten och tämligen olämplig om man ska flytta något som är större än ett par matkassar. Med lite hjälp fick vi fyllt upp ekipaget på lördagsmorgonen, tack för hjälpen Per, och sedan iväg. På vägen stannade vi och plockade upp ett matbord med stolar som Paula beställt, en väsentlig detalj i bohaget som saknades.
Givakt!

Väl framme i Kristianstad strax efter lunch var det dags att börja bära grejer och montera skåp och matgrupp. Alla lådor skulle packas upp och lite mat inhandlas. Vi höll väl på som bäst till kvällen då vi invigde matbordet i den nästan klara lägenheten med en god lördagsmiddag.
I morse var det upp tidigt och fixa till det sista innan vi åkte hemåt igen vid 2-tiden.

Nu är vår dotter på plats och har ett iordningställt och ombonat hem hon kan leva och plugga i. Möblerna är på plats, skafferi, kyl och frys fyllda samt tekniken funkar. Vi är glada att vi har kunnat hjälpa henne till en bra start på sitt fortsatta liv utanför hemmet och hoppas att saker kommer att bli bra för henne i hennes nya hem de närmaste åren....och att hon hälsar på då och då :-)

Nu har en flugit ut. Självklart så hoppas vi att Nathalie också ska hitta något som passar och vi kan hjälpa henne till en lika bra start!


Mathörna

Rummet

Arbetshörna

Kök
Nåt metallschabrak, läs konstverk, utanför campus

ICA

Kyrkan vid centralen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...