tisdag 13 september 2011

Kontorsarbete är livsfarligt

Igår så råkade jag ut för en rätt lustig grej, lite som han som halkade på tvålen i badkaret och bröt benet EFTER han kommit hem från skidresan.

Jag krängde till vänster knä när jag skulle sätta mig vid skrivbordet på jobbet. Jag tränar mycket, minst 5 pass i veckan, både cykling och Bodypump och är väldigt noga med tekniken för att inte skada mig. Jag har heller aldrig gjort mig illa under de år jag tränat. Så, vad, händer? Jag satte mig vid skrivbordet och skulle sticka in benen på en stång under bordet för att sitta bekvämare och vred till knät så jag knappt kunde gå. Kändes precis som ett av korsbanden hade fått sig en körare. Kontorsarbete är livsfarligt!

Min inbokade Pump fick jag givetvis ställa in och idag är det Bodypump intro med nya releasen med Cie och Lina vilket jag bara måste vara med på. Dessutom har jag utmanat Therese att vara med på hennes Cykel 75 innan och få med henne på pumpen efteråt.

Fram tills för några timmar sedan såg det ut som jag var tvungen att ställa in dagens träning men knät blir bättre och bättre. Jag åker upp till Sats Landala och cyklar lite försiktigt och känner sen efter hur det känns att köra Pumpen efteråt. I värsta fall får jag väl sätta mig ner på lådan medan andra kör benövningarna. Missa pumpen finns inte på kartan, inte cyklingen heller!

Tillägg kl 21:00
Cyklingen gick bra och knät höll. Däremot insåg jag efter 45 minuters cykling att det nog var bäst att skippa Bodypumpen. Utfallen hade nog inte blivit så bra så efter cykelpasset så kastade jag in handduken och gick hem. Nytt pass i morgon igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...