torsdag 8 september 2011

Köptips till bilen/luren

Är man ägare till en Smartphone, vare sig det är en Android lur eller IPhone, vill man ibland kanske använda telefonen som navigator när man kör bil.

Det finns diverse skräddarsydda hållare att köpa till olika lurar och en del universalhållare. Priserna ligger på mellan 300-800kr lite beroende på vad som kommer med.

Jag beställde en universalhållare från DealExtreme i Hong-Kong, en sajt jag ofta köper prylar på. I detta fallet hade de en universalhållare för det fantastiska priset av $4.90 inklusive frakt. Asbilligt.

Trycker man in den lilla knappen nere till höger så åker sidostyckena isär. Sen är det bara att sätta in sin lur och klämma ihop till det sitter. Mycket bra konstruktion. Den öppnar dessutom så mycket att jag kan ha min Xperia Neo liggande i den. Detta köp kan jag klart rekommendera. Passade dessutom på att köpa en screen protector till Neon också för $1.20. Hitta en sån i Sverige om du kan!

Länken till produkten är här: http://www.dealextreme.com/p/universal-car-swivel-mount-holder-black-81053

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...