söndag 30 oktober 2011

After Work(out) med SATS Landala på Ritz

Foto: Cie Rosenqvist
I fredags kväll var det dags för den efterlängtade after work(outen) med SATS Landala på Ritz där både personal från SATS Landala och medlemmarna kunde umgås över en öl eller ett glas vin och bara tjöta lite.

Uppslutningen var riktigt bra. Vi hade fått den övre sektionen i baren avdelad för oss och det blev snabbt fullt. Stämningen var väldigt hög och det snackades både träning och massa annat.

Intressant är att trots att jag tränar så pass ofta och lägger rätt många timmar i veckan så är det alltid samma tider man tränar. Det fanns en rad med människor jag aldrig sett innan som kör andra tider. Sen fanns det också en del man inte kände igen trots att man tränar samma tider.  Det är skillnad på att se någon med "kläderna på" istället för i en svettig träningsoutfit.

Trots att det inmundigades en del av diverse goda drycker under kvällen så dök en härlig skara medlemmar och instruktörer upp på Landala, lördag morgon vid 10, och hängde på låset för att vara med på morgonens Bodypump med härliga Cie Rozenqvist. Det var nog lite segt i benen både här och där men det stoppar väl ingen, eller hur? Bara glada miner och full fart i hela salen.

Själv hade jag bokat upp mig på ett dubbelpass på morgonen så direkt efter Bodypumpen så ilade jag, och några andra, iväg till Spinningpasset där bäste Andréas Kson Edman vikade för Lina. Två kanoninstruktörer efter varandra samma morgon, vilken kombo! Helt slut men så nöjd!

Jag hoppas att detta blir en återkommande händelse och vill passa på att tacka arrangörerna Jessica Larning och Therese Persson för denna trevliga tillställning. Tack Cie för att jag fick använda bilden.

1 kommentar:

  1. Vad härligt att du har hittat ett gäng med människor som du trivs med. Du är väl värd det, P-A!

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...