lördag 22 oktober 2011

Battlefield 3 luringen gör CDON riktigt OFF just nu!

Undertecknad, som så oändligt många med mig, har under lång tid sett fram emot den nya releasen i Battlefield serien, Battlefield 3 som släpps den 27:e oktober. Spelet har funnits tillgängligt för pre-order rätt länge och tiden går väldigt långsamt när man väntar.

I går så dök det upp ett mail i min inbox som berättade att man på CDON, där jag köpte spelet, hade möjlighet att göra en pre-download och man skickade även med licensnyckeln. YES!Glad i hågen och full av förväntan gick jag snabbt in på CDONs sajt och navigerade mig fram till downloadsidan för att mötas av ett något förvirrat budskap;

  • en klickbar nedladdningslänk
  • en röd text som säger att spelet inte är tillgängligt för nedladdning före den 27:e och att produktnyckeln inte lommer att publiceras innan den 27:e
  • En rad med min produktnyckel
Lite förvirrande. Klickade man på länken slocknade den helt enkelt.

Svarstiderna på downloadsidan är väldigt långa just nu. Det tar mellan 20-40 sekunder innan den svarar. Jag antar att deras server är nedsprungen av entusiastiska spelare som all fått ett liknande mail och nu en masse störtar in på CDON för att ladda ner sitt exemplar. Sa jag entusiastiska? Inte länge till. 

Det hela slutade med att jag gick in på Origin på Electronic Arts och laddade ner spelet den vägen. Nu har jag den på maskinen iaf även om det inte blir spelbart förrän 2011-10-27 kl 00:00:01. Men då slipper jag ladda ner det utan då är det bara att dra igång. 5 dagar kvar...det blir en lååång vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...