söndag 23 oktober 2011

Ensam negerpojke söker...

I förmiddags var jag iväg på ett spinningpass på SATS Kungsgatan. På söndagarna blir oftast eftermiddagsträning men idag blev det ett intervall-spinningpass med Emma Nilsson. Emma är ytterligare en av alla de andra fina duktiga instruktörerna på SATS som jag gärna tränar med men som jag sällan gör då tiderna inte stämmer. Ruskigt bra pass var det. Intervallträning, på en söndag, och ändå lämnar man rummet med ett stort leende i hela nyllet!

Hade jag fått träna så mycket jag önskade med alla de instruktörer jag ville hade jag nog fått öka upp min träningsdos till 2-3 pass om dagen för att hinna med alla. Snart är väl ända utvägen att börja jobba på SATS, haha :) Då hade jag fått gå runt och dra i mina vikter, köra mina pass träffa alla goa människor och kanske hjälpa till och coacha nån. Perfekt!

Mitt eget jobb just nu känns som det är under nedmontering. Min gamla enhet är lite som de 10 små negerpojkarna, en efter en försvinner och nu är det bara två kvar, jag och en till i Stockholm.

Det kanske är lika bra att den här lilla negerpojken söker sig något nytt och roligare jobb. Så hallå SATS, har ni nåt åt mig? Jag är en riktig allt-i-allo. Kan klä på mig själv och knyta mina skor. Är ruskigt bra med maskiner och teknik, kommunikation & marknadsföring kan jag på mina fem fingrar, datorer föddes jag med, med mig i huset behövs ingen dyr webb-byrå längre. Jag går fot när man säger till - ja, kanske inte just det, men jag skälla om det behövs ;) Vilken deal! Jag tillbringar nästan en halvtid hos er iaf :-D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...