onsdag 19 oktober 2011

Hur många gånger ska skattebetalarna behöva straffas av Juholts misstag?

I några år har Juholt fuskat med bostadsbidraget och låtit Riksdagen, dvs vi skattebetalare, stå för notan. Upp till 90 000 sägs det att han kan bli återbetalningsskyldig till. Om nu detta inte uppdagats skulle vi skattebetalare ovetande fortsatt att punga ut pengar till Juholts boende.

Nu när det har uppdagats så vill givetvis allas vår "ärlige" Juholt be om ursäkt till hela det svenska folket och reser land och rike runt i nån egen form av Eriksgata för att försonas.

Frågan är, vem betalar för detta?

Ja, inte fasen är det Juholt själv som skramlar fram stålarna ur egen ficka inte. Det är ju vi skattebetalare, samma gamla gäng som blev snuvade på stålarna sist, som nu ytterligare en gång ska behöva pröjsa för Juholts misstag - eller för att man kom på honom med fingrarna i syltburken rättare sagt.

Faktum är nog att det hade varit billigare att låta honom fortsätta att fuska än att betala för hans "ursäkter".

2 kommentarer:

  1. Fast om han nu har fått 90 000 förmycket i bidrag till bostaden, så har han ju lite ränta där han kan resa för. Så nog borde han kunna betala själv!

    /Nilla

    SvaraRadera
  2. Precis som du skriver .. undrar vad som kostar mest! ;-)

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...