söndag 2 oktober 2011

In i dimman

Glassätande människor i oktobersolen vid Brunnsparken
Igår var vi bjudna till bästa Åsa och Paul på Asperö. Det var en riktig kanondag med tanke på att vi trots allt är inne i oktober månad.

Vi tog bussen in till Brunnsparken och förundrades över alla människor som satt ute på caféer eller bänkar i bara linnen och käkade glass eller bara njöt i solen. Det var lite disigt och sikten var kanske inte den bästa men det var sol och det var varmt.

Vi hoppade på vagnen och åkte ut till Saltholmen där vi skulle ta en färja sista biten till Asperö. Snacka om att gå rakt in i dimman. Man såg knappt handen framför sig. Det klart, med tanke på varmluften som kom in söderifrån och med en vattentemperatur som är betydligt kallare så blir det dimma.

Väl framme så bjöds det på läckerheter. Hemmafångad hummer med vitlök, lammracks och en härlig avslutning med mandeltårta med hallon. Mmmmm.

Det blev en relativt tidig kväll, vi har hemma redan vid halv ett, då vi idag ska flytta Nathalie till hennes alldeles egen lägenhet men det blir en annan story.

Tack så mycket Åsa och Paul för den härliga kvällen!

In i dimman...


Vad mer behöver sägas?

Det finns olika sätt att "laga" mat. Paul i högsta
hugg med att klyva lammracks


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...