söndag 2 oktober 2011

Nu har alla ungarna lämnat boet

Dagen har ägnats åt att hjälpa vår förstfödda att lämna boet och flytta in till sin egen lilla etta i Flatås. Vi hyrde en liten skåpbil som knöddes full från golv till tak och iväg till nya lägenheten.

Själva flytten gick rätt fort, det var egentligen alla IKEA möbler som matbord, stolar, hyllor etc som tog en himla tid att sätta ihop. Borrmaskinen börjar också sjunga på sista versen så det blev tyvärr inte så många hål borrade. Däremot brände jag ett antal betongborrar som smälte i mina försök att göra hål i väggarna.

Vi blev i det stora hela klara men jag måste åka dit senare i veckan för att göra färdigt hyllorna och sätta upp en lampa som vi inte fick upp över matbordet. När jag fixat en maskin som klarar detta.

Nu har i varje fall Nathalie också ett alldeles eget hem att vara i där hon kan rå sig själv. Möblerna är på plats, kyl, frys och skafferi fyllda med ett förstahandsbehov av basvaror, TV, stereo och dator funkar. Jag tror hon blev rätt nöjd med dagen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...