fredag 11 november 2011

/// AW 11-11-11

Då var det dags för ett event av klass, Ericsson Göteborg drog ihop alla anställda, ja iaf de 1500 som ville komma, från både Lindholmen och Mölndal till Trädgår'n för mingel, dryck och tilltugg.

"Åkband"
Vi samlades vid 18-tiden vid den Södra Entrén mot Bältespännarparken där insläppet var. För de som tyckte att det var lång tid att vänta ända till kl 18 så anordnades det redan kl 15 AfterWork på Navet på Lindholmspiren där man kunde grunda med några öl.

Alla hade utrustats med "åkpass" runt handleden för att slippa hålla på och krångla med ID-kort (eller tappa bort dom i villervallan) så insläppet till Trädgår'n fungerade snabbt och smidigt trots anstormningen.Den långa gången längs parken fram till huvudbyggnaden kantades av marschaller med en meters mellanrum. Mysigt värre.

Framme vid Trädgår´n hade man satt upp ett stort partytält för att kunna rymma alla människor. Därinne serverades det bubbel och tilltugg. Undertecknad som var på plats hyfsat tidigt hann med några glas innan det var dags för maten.

Maten intogs både i partytältet och inne på själva Trädgår´n. Vi fyllde stället! Fanns inte en yta där man inte kunde sväva om man drog upp benen.

Det blev lite mingel och man fick hejat på en del man inte träffat sen EHPT tiden. Jag gick hyfsat tidigt och tog det relativt lugnt med tanke på att jag hade ett träningspass inbokat till lördag förmiddag och det är väldigt jobbigt att träna med alkohol i kroppen.

Trevligt värre var det! Garanterat den största AfterWork jag varit på :) Tack Ericsson!
Den här är lite svårt att se men de två små ljusen på en
horisontell svart linje i mitten under skylten
där det står STAY är en liten flygfarkost som styrs via
en padda över 3G nätet. Skärmen till vänster visar den
videobild den sänder över. Coolt som bara den!
1 kommentar:

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...