fredag 13 januari 2012

Fredagen den 13:e - en tur-dag


Vaknade upp på morgonen och insåg att det var fredagen den 13:e, en dag som många har en del negativa vibbar inför. Inte här inte. Nathalie föddes fredagen den 13:e så det har blivit en riktig turdag, en dag inget går fel. Jag möttes av sol när jag vaknade, vinden har mojnat och regnet håller sig borta. Finfint!

Om ett par timmar är det dags att dra sig mot Korsvägen och flygbussarna för att påbörja resan, eller turen, till Thailand. Planet går strax efter 18 med ett byte i Köpenhamn vid 22:tiden. Om ett dygn sitter jag och dricker en Chang nånstans på andra sidan klotet. Packningen är helt klar och väger totalt 14 kg inklusive 2 kg böcker som ska dumpas efter hand och lillryggsäcken vilket ger mig 8 kg tillgodo att fylla på med shoppingprylar :)

Nu sitter jag och lyssnar igenom och laddar in musik jag ska ha med mig att lyssna på. Bland annat fick jag nya spellistan till Cies Puls-Spinning som ska köras idag vid 17:30, good shit! Kommer verkligen att sakna Spinning-, Bodypump- och Kinesis-passen ....
...nä, egentligen inte, bara mina vänner som kör dom.

1 kommentar:

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...