söndag 15 januari 2012

Frukost, ute

Efter vi landat på Bangkoks flygplats, och efter långa köer genom passkontrollen, så hittade vi vårt bagage uppblandat med väskor från Vostok (ett under att dom var kvar, haha).
Snabbt ner till en telefonoperatörs disk för att skaffa lokalt prepaid telefonabbonemang med obegränsad data för 300 spänn. Det är iofs lätt att lova obegränsat när hastigheten ligger på GPRS nivå för då blir det inte mycket data.

Vi blev upphämtade av en minibuss för transport de 20 milen ner till Ban Phe. Föraren, en nära släkting till Enzo Ferrari (likheten satt i tyngden på högerfoten), trampade gasen i botten redan från början och hastighetsmätaren låg ytterst sällan under 130. Hade han stängt av AC:n hade det nog gått att klämma ur sådär 2km/h till.

Väl framme, om än med håret lätt bakåtstruket, i Ban Phe så blev det en snabb installation i huset och en middag på den lokala restaurangen innan kudden blev ens bästa vän för några timmar.Idag vaknade vi sent, runt 9, för att inta en frukost utomhus iförda shorts och linne. Helt underbart skönt. Vädret är mulet idag men det kan nog vara bra så här första dagen när man ska vara ute. Temperaturen ligger ändå på behagliga 31 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...