onsdag 25 januari 2012

Hål i huvudet att skjuta upp saker till i morgon

Att skjuta upp saker man kunde gjort med en gång till nästa dag är inget bra drag. Det kan vara tillfällen och möjligheter som aldrig kommer tillbaka.

Oavsett om det är idén om att köpa en lott, att ta beslut om en restresa, att slå till på en lägenhet, att få möjligheten att stöta på nån, att vänta med att boka det där spinningpasset, att hoppa på ett bra jobberbjudande; skjut inte upp det till i morgon. Just den lotten som gav vinsten kan redan vara såld, restresan gick till någon annan, lägenheten också, den du skulle stött på öppnar inga nya dörrar, passet blev fullbokat, jobbet gick till nån annan.

I mitt fall så kom jag till Cha-Am i förrgår. Stranden kryllade av thailändare. Helt klart ett bra fotoläge. Jag iddes inte hämta kameran så jag tänke att jag plåtar dom i morgon. Igår och inte heller idag finns det särskilt många thailändare på stranden, Det var helg i förrgår, det kinesiska nyåret. Tillfället kommer inte tillbaka medans jag är här, kanske inte på riktigt länge - nästa kinesiska nyår.

Igår tränade jag i hotellets så kallade "fitness room". Ett stort kaklat rum och antik rostig gymutrustning i ena hörnet. Det funkade och det fanns vikter och en skivstång. Jag tänkte även här att jag tar en bild nästa gång jag går hit så slipper jag springa upp efter kameran. Idag när jag gick ner var rummet tomt. Utrustningen var borta. De kommer inte tillbaka. Synd, det hade blivit en bra bild.

Att skjuta upp nåt till nästa dag är fullständigt hål i huvudet :(  Grip tillfället när det visar sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...