söndag 29 januari 2012

Hua Hin - Marknad med FoodCourt

På kvällen efter solen gått ner och det blivit lite svalare så gick vi på marknad. Två gånger i veckan har man marknad här och vi gick dit för att titta på dels vad som såldes, dels för att eventuellt kunna få någon liten bit mat i magen.

Något överraskade kom vi in på ett trevligt marknadsområde där det största delen upptogs av en "foodcourt" fast utomhus. Massor med små stånd som sålde mat av alla de slag.

Man fick köpa en kupongremsa, eller flera, för 100 Bath stycket som innehöll kuponger i olika valörer med vilka man betalade för maten. Smart system för att slippa hantera pengar överallt,.

Vi käkade friterade räkor och sedan olika sorters grillspett, givetvis akompanjerat av en rejäl kanna öl. Billigt och väldigt gott!


Det såldes det mesta av det vanliga krims-kramset till kläder och nyttoprodukter,


Helgrillad fisk..mmm!


Vår första anhalt, friterade räkor.Huvudrätten: Diverse grillspett.

En kanna öl till en god middag är aldrig fel!


1 kommentar:

  1. För så billiga pengar, utomhus på en marknad tycker jag det ändå är fint upplagt på fat och så väldigt aptitligt ut! Thailändarna är duktiga på det där med mat ...

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...