söndag 22 januari 2012

Kvällsbilder från Bangkok

Jag skulle bara gå ut och äta en bit efter att jag sett solen gå ner. Ja, jag såg inte solen men det blev en del skönt ljus på avlägsna byggander.

Efter mörkret fallit gav jag mig på jakt efter lite Thai-mat. Det är näst intill omöjligt att hitta vettig Thai-mat häromkring. Bara indiska restauranger. Är det inte indiska restauranger så är det indiska skräddare som drar i en, eller försäljare. Vart tog thailändarna vägen?

Jag hittade till slut ett ställe på en bakgata som hade väldigt färska och fina råvaror, de simmade runt i akvarierna framför mitt bord.

För övrigt lät jag bara kameran gå och här kommer lite blandade kvällsbilder. Inget är redigerat, tyvärr, då min lilla Netbook är totalt oförmögen till att hantera någon form av vettiga redigeringsprogram.

Enjoy!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...