fredag 20 januari 2012

Pattaya - lite galet?

Gatuförsäljare
Kvällslivet i Pattaya är minst sagt aktivt. Alla affärer är öppna, överallt på trottoarerna finns försäljare som försöker sälja all möjlig krims-krams. Det blinkar laserljus överallt och musiken dunkar från det ena stället efter det andra. Tiesto minsann - på ett par ställen!Coolt är att en del har byggt om gamla folkabussar till ambulerande barer!

Folkbar??

Det är rätt jobbigt att röra sig på gatorna på kvällen, om man är man, eller rättare sagt om man är man och inte är intresserad av det som erbjuds, för erbjuds - det gör det, överallt! Kunder, finns det dessutom i parti och minut, från feta tyskar, till feta amerikaner, till feta svenskar. Sorry, men där är verkligheten. Alla som inte får till det hemma åker hit. Vi andra, som har hoppet kvar, åker hit för att kolla in stället (och alla som inte fick till det).

En annan intressant sak jag upptäckte på min kvällspromenad var att det fanns väldigt många ryskor här. Det fanns en hel del ryskor på Koh Samet också men då ihopkoplade med en tillhörande rysk man. Här hänger ryskorna parvis eller i klungor. Undrar om dom inte hittat nån därhemma och söker sig till bättre jaktmarker där jägaren plötsligt blir villebråd.
Sorry girls, gubbarna som kommer hit (ryssar inkluderat) är efter nåt snyggare...det är därför ryskorna fortfarande står i klungor.

Ölbarer med tillhörande "nöjen"


Jag lyckades till slut hitta en restaurang där jag kunde få mig en god bit mat och en öl utan att behöva antastas av en hög med 18-åriga thailändskor. Efter en god måltid och några öl så blev det några nattbilder längs Walken och sen i säng.

I morgon ska jag sticka ner till den södra stranden för att slippa trängas med alla jobbiga människor på den överbefolkade Pattayastranden.

Over and out!

Fastfood

Well..konst

Ett akvarium på moppe...tror jag


En bikersbar för bikers


Nummerplåten kommer framför bilen :o
För er som kan foto, andra ridån!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...