tisdag 21 februari 2012

Återvinningscentralen - ett kärt återseendeIdag har jag varit 2 gånger på min numera favoritplats, återvinningscentralen! Med dessa lass har jag nu dumpat totalt 5 fulla bilar (ok, en Clio är inte stor men den rymmer en del om man fäller allt). Man undrar egentligen hur mycket skräp man samlar på sig under åren.

Ytterligare en vända till magasinet med ett lass lådor i vilken jag fortfarande lyckas med att bygga på höjden. Har nått 6 lådor vertikalt nu på sina ställen nu. Hoppas eländet inte välter. Bilden nedan visar ca hälften av magasinet. Sen ska möblerna in på vänstra sidan på lördag. Jag fattar inte, 35 lådor är jag uppe i - ska bli spännande att packa upp detta - har inte en susning vad som är i :) 


Mitt boende är numera koncentrerat till vardagsrummet och börjar bli väl spartanskt. Köket är tomt förutom konserver, pasta, några gamla glas och tallrikar som står på köksön, resten är urstädat. Övre delen av kylskåpet är fortfarande i bruk och diskmaskinen gick för sista gången idag. Hädanefter ska mina få tallrikar kastas efter hand de används. Sen blir det pizza och hamburgare.

En ensam naken glödlampa hänger ensam i halltaket, en golvlampa och en skrivbordslampa lyser upp knappt vardagsrummet. Tack och lov finns det infälld belysning i kök, serveringsgång och badrum annars hade det blivit väl mörkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...