lördag 25 februari 2012

Bye bye Göteborg


Idag var jag uppe med tuppen för att plocka ihop de sista prylarna innan Roger anlände med sin skåpbil vid 8. Hissen är så liten att allt som har ett större fotavtryck än en flyttlåda måste bäras 4 trappor. Här kom återbäringen på timmarna jag lagt ner på SATS. Blev knappt varm.

 
Totalt körde vi 2 fulla billaster och en sista med lite småplock till magasinet, där vi mer eller mindre fick använda skohorn för att få in prylarna. Jag hade mätt upp all fri golvyta, efter jag kört dit lådorna och allt jag kunde få plats med i lilla Clion, och räknat ut hur saker skulle passa in; subben där -hurts ovanpå, tvbänk på höjden där med 1 cm tillgodo, fotölj där - soffa ovanpå - 10 cm tillgodo o.s.v.

Gott om plats kvar

Vi tryckte in allt enligt plan och nyttjade den fulla höjden, ca 3 meter, i förrådet. Lysröret i taket låg pyrt till ett par gånger när de överste prylarna skulle in. Varje skrymsle har utnyttjats. In med en pryl, vända och vrida, justera, knö och den gick in till slut. Alla som spelat Tetris vet vad jag pratar om.

När allt kommit på plats finns det ett litet utrymme närmast porten på ca en fot. Precis lagom för de återstående sakerna jag ska slänga in innan jag åker norrut i morgon. Skrivbordsskivan, dammsugaren, extrasängen och stegen går precis att få in.

Detta är planering!

...och lite tur :)
Spartanskt

Jag sitter i skrivande stund med min dator vid ett enkelt bord på en klaffstol i hallen, det enda rum jag ännu inte städat ur. I andra hörnet står extrasängen och de lådor jag ska ha med mig upp till Uppsala. Maten idag blev en pizza från den lokala pizzerian som jag gynnat en del den sista veckan. En påse lösgodis och några öl blir precis lagom till Gladiatorerna som jag lyckats med att få in på datorn via ett USB-stick jag plockade från Mediacentret innan det blev nerpackat.

Tack så mycket Roger för hjälpen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...