söndag 26 februari 2012

Invasion i pojkrummet


Dagen började med att jag städade ut mig själv från lägenheten i Örgryte och körde de få kvarvarande sakerna till magasinet. Trots att det var näst intill fullknött så gick det faktiskt att pressa in ytterligare ett bord, en extrasäng, dammsugaren, verktygslådan och en ytterligare en del prylar. NU går det inte med bästa vilja  in ett frimärke till.

Det var en fantstiskt fin dag att köra i. Molnfritt med solen i ryggen, väldigt lite trafik och inga vägbyggen (en klar fördel så här års). Jag kom fram till Uppsala vid 4-tiden efter drygt 4 timmars körning. Måste passa på att slänga in lite kritik mot den negativa miljöpåverkan alla dessa vägkameror har; varje gång man passerat en kamera sticker bränsleförbrukningen i topp innan bilen kommer upp i marschfart igen ;)


Nu ska jag jobba heltid i Kista fram till sista veckan i april samtidigt som jag blir "mambo" och flyttar in i mitt gamla pojkrum igen och låter mamma pyssla om mig igen. Snacka om att vrida tillbaka klockan.
Det kändes som jag fullständigt invaderade stället med mina lådor, kameror och mina datorer trots att jag bara har 3 stycken med mig. Nu ska vi bara försöka hitta lite rutiner som passar oss bägge så att dessa månader kan flyta smidigt.

I morgon är det första arbetsdagen här uppe och det blir bilen till Kista. Hädanefter ska jag resa proletärt när jag väl fått löst logistiken och köpt månadsbiljetter på vilka transporter jag nu behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...