söndag 19 februari 2012

Mitt liv i en flyttkartong


Nu är det en vecka kvar tills jag ska lämna lägenheten och dra norrut till Uppsala för ett par månader. Mitt liv håller långsamt på att bli magasinerat på ett utrymme på 27 kubikmeter. 9 kvadrat är inte mycket men har man 3 meters takhöjd borde man kunna få in lite saker. 5 lådor på höjden och diverse småsaker överst.

Hela helgen har gått åt till att städa ur lägenheten så att den kan lämnas nästa vecka. För närvarande bor jag mer eller mindre i vardagsrummet vilket är det enda rum som numera är möblerat.  Nästa lördag tömmer jag rubbet, städar ur och förhoppningsvis kör ett spinningpass med Emma på Sats Kungsgatan innan jag drar norröver. Det ska bli intressant om resten av prylarna får plats i magasinet. Har jag mätt upp resterande volym rätt så kommer det att krävas ett skohorn för att få in allting, har jag inte - blir det kärvt.

En av de aktiviteter jag kommer att sakna med att lämna Göteborg är givetvis träningen, särskilt Kinesisen som jag verkligen gillar, och alla sköna spinningpass. Vad träningen under tiden i Uppsala kommer att bestå av vet jag inte än. Antingen löser det sig med ett utökat Sats-kort eller så får det bli Friskis & Svettis som ligger vägg i vägg. Tiden får utvisa helt enkelt.

Under mina två månader i Uppsala-Stockholmstrakten har jag tänkt att försöka återuppta lite kontakter med länge saknade vänner från ungdomstiden och en del fina kollegor jag haft i Kista. Ska bli en omväxling. Mamma blir nog glad att hysa in mig också :)

1 kommentar:

  1. Du är sååååå välkommen. Det ska bli kul att ha dig i närheten.

    SvaraRadera

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...