måndag 20 februari 2012

Tidspessimisten fick onödig bonustid


Det finns tidsoptimister och det finns tidspessimister. Jag tillhör den senare kategorin, jag kommer aldrig försent om jag kan undvika detta. Jag är heller en halvtimma för tidig än 5 minuter sen.

Idag hade jag en klipptid vid 15:45 där jag skulle vara klar vid 16:30. Jag räknade med 10 minuters promenad till Sats Landala och lite tid för ombyte varav jag skulle kunna gymma lite lätt en halvtimma från 17 till 17:30 för att sen köra 30+75 minuter spinning.

Jag dök upp hos frisören redan vid 15:25 pga att jag tog en buss för tidigt. Han hade ingenting att göra så jag blev klippt direkt och blev dessutom klar redan vid 16. Det tog bara fem minuter till Landala så jag var ombytt och klar vid 16:15 vilket gav mig trekvart mer tid i gymmet än beräknat.

Dagens pass, mitt första efter att ha varit förkyld en vecka, blev 75 minuter gymträning följt av 30+75 minuter spinning, totalt 3 timmar vilket var lite väl mycket att bita i när man varit kass en vecka.  Kan inte påstå att den sista timmen var nån större kroppslig njutning precis. Tack och lov var passet i sig såpass bra så det kompenserade en del.  Tror att den här bonustiden hade jag nog kunnat vara utan idag.

För att rädda kroppen en smula blir det flytttlådetransporter i morgon istället för spinnning. Ett pass Kinesis hägrar på onsdag och den vill man definitivt inte missa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...