tisdag 6 mars 2012

Att bokstavligen frysa häcken av sig

Idag körde jag mitt tuffaste pass denna vecka. Först 90 minuter i gymmet med tonvikt på axlar, bröst och rygg för att sedan köra järnet på ett 90-minuters pulsspinning med Anne som var minst lika bra som gårdagens pass! Samma tempo, lika grymma låtar fast 30 minuter längre. Lite kul faktiskt, först ett vanligt en-timmes pass och sen är det bara att bita ihop och plocka fram hornen. Asgrymt, helt enkelt :)

Lite tråkigt blev det när jag kom ur duschen efter träningen och upptäckte att nån fattig stackare tyckte att mina thaikopior till Diesel-kalsonger för 15 spänn var värda att stjäla och snodde dessutom t-tröjan och strumporna också :(

Hur kul är det att ta på sig jeansen, skorna och jackan utan nåt under för att inte tala om att behöva gå ut i kylan på det viset? Snacka om att bokstavligen frysa häcken av sig!

Trots den lilla incidenten så var det totalt sett ett bra träningspass och jag känner mig behagligt mör i kroppen. Nu blir det 2 dagars träningsuppehåll, har kört 4 dar på raken nu och lite vila blir bara bra. Sen blir det järnet fredag-tisdag igen sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...