fredag 9 mars 2012

Dubbel glädje


Idag släpptes efterlängtade Mass Effect 3 i Europa, ett spel som tillhör en serie som är bland det bästa jag spelat. Underbar story och mycket interaktion med många dialoger och beslutspunkter. Konsekvenserna av de beslut man tar, eller de kunskaper man förvärvar påverkar spelets utgång och dessutom för man med sig allt detta mellan de olika spelen. Idén är helt lysande!
Jag har precis installerat detta och ser fram emot en lång spelhelg med några små avbrott för lite spinning på lördag och söndag.

Den andra glädje punkten för dagen var när jag på SATS Uppsala stack ner huvudet i korgen för kvarglömda kläder och till min glädje återfann min älskade T-tröja som snoddes i tisdags. Diesel-kalsong-kopiorna för 15 spänn lyste däremot med sin frånvaro. Haha, det hade varit mer lönande för vederbörande att behålla tröjan :)

När jag ändå var på SATS Uppsala så så passade jag på att jobba igenom armarna ordentligt och följde upp detta med ett fantastiskt kul och krävande spinningpass med Anne Weyde. Grymt! Bara att bocka och buga! Bra grupp är det också, de flesta jobbar på och sliter. Mer sånt :) Nu ska jag bara försöka få in några av mina favvolåtar också så blir det kanon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...