söndag 4 mars 2012

En frostig morgon


När jag vaknade i morse stod termometern på -3 grader och det var dimma. Dimma brukar vanligtvis bestå av en himla massa fina vattendroppar och så gjorde också denna dimma, fast i frusen form.

Alla träd var härligt frostiga och det dalade ett så otroligt tunt snöfall, det var knappt man såg det. Jag tog en morgonpromenad i Uppsala centrum innan medan jag väntade på att SATS skulle öppna vid 10. Jag hann gå förbi både Domkyrkan och Slottet och så långsamt började det spricka upp och solen tryckte igenom molnen då och då. Otroligt vackert. 


Bilderna tog jag med min Xperia Neo i brist på den vanliga kameran. Detta reparerade jag senare på eftermiddagen då jag gick ett varv till med min Canon 550D men då hade frosten tyvärr smält bort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...