tisdag 27 mars 2012

En osannolikt bra dag

Denna dag har varit en riktig kanondag från morgon till kväll. Jag vaknade innan klockan ringde vilket inte hänt på ett tag. Trots att bussen var sen på morgonen hann jag med tåget. Jag hann passera Rotebro-trakten med pendeln innan strömkabelbrottet, som fick allt att stanna, inträffade. Flyt!

Jag hade en fantastiskt trevlig lunch på Grappa, vid St Eriksplan, med Yenny idag. God mat och ett riktigt trevligt sällskap. Vi har länge pratat om att ta en lunchdate men det har aldrig blivit av av olika anledningar. Nu blev det äntligen av och det blev en riktig goo-lunch :)

Väl tillbaka i Uppsala stack jag ner till SATS och plågade biceps och triceps i nästan 90 minuter. Verkar som armarna klarar mer än handskarna. Mina träningshandskar börjar visst bli lite slitna och behöver nog förnyas.

Efter gymmandet var det dags att springa in till spinningsalen för ett 90-minuters pulspass med Anne. Detta var Annes sista 90-minutare för en tid och den kördes verkligen med flaggan i topp. Extra bra musik, extra energi, extra lite återhämtning (kan man säga så) Extra allt helt enkelt. Jävlar, vilket bra pass! Asgrymt! Ett av de absolut tuffaste och bästa jag kört. Alla deltagare var rörande överens om att det var riktigt tufft idag. Jag kände av mjölksyran i låren när jag stapplade uppför trapporna hemma vilket inte hör till vanligheterna :)

Nu på kvällen så ringde dessutom Musen, en gammal vän från ungdomstiden, som jag messade till häromdagen. Vi har inte träffats på 29 år räknade vi ut men nu ska det bli en liten reunion nästa vecka viket jag verkligen ser fram emot.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...