måndag 5 mars 2012

Grymt bra träningspass idag


Dagens träning på SATS Uppsala har varit nåt alldeles extra. Först körde jag 90 minuter intensiv gymträning med koncentration på biceps, triceps och mage.

Efter detta blev det en timme puls-spinning med Anne som tydligen hoppat in som vikarie idag. Detta är ju min första vecka här så jag har inte riktigt koll på alla än. Vilket otroligt grymt pass detta var! Ett av de absolut bästa jag varit på. Jag har ju mina favoriter hemma i Göteborg och här har vi en instruktör som klart platsar i den skaran. Jag tror träningen under mina 2 månader här har förutsättning att kunna bli riktigt bra.

Musiken var asgrym! Intervallen var asgrymma!  Pulsstegningen med pulstopparna var brutala om man ger järnet...å det gjorde man :) För mig måste allt stämma till 100% om jag ska vilja ge allt och det var 100%.

Nu sitter jag här efter att ha ätit med en behaglig känsla i kroppen och ser redan fram mot morgondagens 90-minuters spinning med Anne. Den måste ju bli 50% bättre :) Håller det  passet samma nivå som dagens så blir det jobbigt, riktigt jobbigt (läs grymmekul) :) Även då ska jag försöka klämma in sådär 90 minuter bröst,rygg, axlar innan spinningen så jag är lagom uppvärmd innan det är dags att trampa iväg ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...