söndag 25 mars 2012

Halvtid

Helgen har varit rätt lugn. Jag har inte gjort så mycket, mest softat och bara varit. Jag började lördagen med att köra en timme i gymmet och en timmes spinningpass. Tillbaka hem och käka lunch och sen blev det mest datorspelande den eftermiddagen.

I morse gick jag upp tidigt och hängde på låset på SATS för att köra samma procedur idag igen, 1+1 timme. Efter lunchen så hjälpe jag mamma med att röja i källarförrådet och att köra en massa bröte till återvinningscentralen. Vi åkte och köpte ett gäng flyttkartonger som nu ska börja fyllas med lite ditt och datt jag ska ha med mig när jag drar söderut igen.

Jag insåg plötsligt att jag redan har kommit till halvtid med min vistelse här i Uppsala och det bara är runt 4 veckor kvar innan jag ska flytta in i min lägenhet. Tiden flyger iväg.

Det har varit lite si och så med träningen senaste veckan då jag åkte på en lättare matförgiftning i slutet på förra veckan. Antagligen hygienproblem i köket i personalmatsalen. När jag inte tränat på en vecka så drabbas jag av latmask och den jäveln sitter alltid hårt inne. I fredags drog jag igång på allvar igen och följde upp detta med både lördag och söndag. Nu är latmasken fördriven och i morgon blir det 2 tunga timmar i gymmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...