lördag 3 mars 2012

Mensafika på Upplands nation


Denna fantastisk vackra dag med sol från en klarblå himmel och frisk klar luft började med ett spinningpass på SATS Uppsala. 55 minuter järnet med Karin och sen lite fria vikter i gymmet.

Efter träningen drog jag iväg till Upplands nation där Mensa Uppsala hade caféträff och styrelsemöte. Som nybliven medlem, visserligen i Mensa Väst men vem bryr sig, så tänkte jag kolla in läget och se vad det var för pajsare som går på sånt här och blev glatt överraskad.

Intressant är att jag är född i Uppsala, uppvuxen i Uppsala men aldrig har kommit in på en nation förrän nu :)
Trevligt var det iaf, efter styrelsemötet väl var avklarat, och det var inga problem att dyka upp som total nykomling och komma in i snacket och känna sig välkommen. Nu är det diverse pubkvällar och andra evenemang som väntar de närmaste veckorna.

Efter Mensaträffen var det full rulle med att åka stan runt till alla mediabutiker för att hitta en Led-TV och en laptop till mamma som behövde förnya maskinparken hemma något. Ut med tjock-TV:n och gamla datorharven hon ärvde av mig långt innan Jesus gick i kortbyxor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...