tisdag 24 april 2012

Bättre än maten på Kronobergshäktet


Gårdagen bjöd på två roliga möten. Till lunch träffade jag Heino aka "Karriären" som jag inte sett på urlänge. Vi kom fram till att sista gången vi sågs var i 15-år åldern. Helt sjukt. Ändå kände vi igen varandra direkt, i mitt fall när han kommit innanför fokuseringsavståndet. Ser som Mr Magoo utan glasögon.
Det blev en långlunch i Kista Galleria pga svårigheter att få tiderna att gå ihop. Nästa gång vi är på samma ort ska det göras bättre.

Kvällen tillbringade jag på Kungsholmen med bästa Linda, bara några stenkast från Kronobergshäktet. Vi var på Olé-Olé, en fantastisk liten spansk restaurang med endast 14 sittplatser vid bord och sådär 10 barstolar. Det är alltid fullsatt och igår var inget undantag. Ska man ha ett bord där på helgen måste man boka i god tid, mycket god tid. Fantastiskt god mat, häktets mat håller nog inte samma klass ;). Vi tog in en massa tallrikar tapas och stoppade i oss tills det inte gick ner mer. Mycket trevligt som de alltid är i Lindas sällskap.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...