lördag 7 april 2012

En Glad Påsk!

Påskhelgen ser ut att bli en bra helg trots en del mentala påfrestningar jag drabbats av. Men det är bara att gilla läget och låta saker man inte kan göra något åt helt enkelt passera förbi. Låter enkelt? Det är det inte.
Jag har varit häruppe hos mamma i drygt en månad nu och perioden här uppe har verkligen fört oss närmare varandra igen. Jag tror hon uppskattar att ha nån hemma att rå om igen. Jag inser plötsligt också att det snart är dags att lämna Uppsala igen och dra söderut, faktiskt mindre än 3 veckor. Jag som ena börjat trivas här.


Träningsmässigt har påsken blivit ett bra avstamp efter den gångna veckans träningsuppehåll. Trots det halvdana avstampet i onsdags har jag lyckats kickstarta igång det hela på allvar. Torsdagen bjöd på 2 timmar i gymmet följt av ett mycket bra och askul spinningpass som kördes av en vikarie, Frida, som jag annars bara sett i receptionen innan. Grymt bra jobbat! Hatten av :) Fler gånger!

Fredag  och lördag blev det också 60-90 minuter gymmande följt av spinning bägge dagarna så nu känns det riktigt gött i hela kroppen med lätt värk överallt. Jag har jobbat igenom hela överkroppen under dessa dagar så nu är det 2 dagars benträning som står på menyn, dock ingen spinning.


Efter passet var det dags att snabbt ila hemåt för att käka lunch. Påsklunchen idag utgjordes av det traditionsenliga hopplocket av sill, lax, ägg, kaviar, sardiner, potatis, öl och nubbe så klart! Mumsigt värre. Kanske inte det absolut smartaste att trycka i sig nubbe efter ett träningspass men det är ju trots allt påsk.

Glad Påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...