söndag 29 april 2012

Ett litet energiknippe


Efter att ha avhållit mig från att träna i ungefär en vecka och mest ägnat mig åt att släpa runt och plocka ur flyttkartonger så bestämde jag mig för att ta ett brejk i flyttbestyren och köra en spinning med bästa Cie Rozenqvist på SATS Landala idag.

Mitt kort är efter frysningen ännu inte aktiverat igen utan går aktivt igen den 1 maj (lite dumt datum kan tänkas med tanke på att inte en enda SATS anläggning har öppet den dagen). Cie fixade in iaf mig på en gästbokning och bjöd på ett enastående roligt pass.

Jag har hunnit glömma bort hur mycket energi och glädje denna lilla människa kan förmedla till en klass och jag njöt av varje tramptag (kan man säga så?). Nu är jag lätt mör i hela kroppen för passet var tufft, riktigt tufft. Höjdpunkten var en 12 minuters stående backe som var helt grym! Therese brukar köra 10 minutare  men detta tar priset. Blir nog en favorit i repris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...