söndag 8 april 2012

Förföljd av ett bränt lamm

Jag drog iväg till SATS på förmiddagen för att köra lite benträning i gymmet, något som jag inte gjort på ett halvår pga att jag cyklar så mycket annars och inte hinner med att trycka in ett benpass. Misstaget med att kombinera benträning och spinning efter varandra har jag gjort ett par gånger. Det funkar inget vidare, inget vidare alls faktiskt.

Jag ägnade en dryg timme till att köra diverse trevliga övningar såsom benpress, framsida lår, baksida lår, insida lår, utsida lår och sist men inte minst vader. Jag inser att jag kommer att få en grym träningsvärk efter detta som kommer att hålla i sig några dagar. Det var bra att ta detta idag så det hinner lägga sig tills det ska spelas Volleyboll på torsdag. I morgon blir det ryggträning.

Överallt där jag vistades lade jag märke till en egendomligt lukt av bränt kött. I början tänkte jag inte så mycket på, kanske en fläkt av matos från personalrummet, det men då det följde mig runt i hela anläggningen började jag fundera över om det i själva verkat var jag som luktade bränt. Uppenbarligen finns det inte personalrum precis överallt. Mycket riktigt, lukten satt i kläderna och min svetthandduk.

Förklaringen visade sig vara lammsteken vi gjorde till middag igår. Efter steken var klar drog vi på ugnen lite extra för att toppa potatisen och det började osa rätt mycket från skyn som runnit ur lammet. Köksfläkten är en sån där som går på "självdrag" och inte särskilt effektiv så vi hade köket fullt av Lützendimma ett där tag. Köket ligger dessutom vägg i vägg med badrummet där tvätten, bestående av mina träningskläder, hängde och ventilerna i kök och badrum är tydligen förbundna med varandra. Uppenbarligen fungerar inte självdrag sådär fantastiskt bra.

Så var det nån inne på gymmet idag som plötsligt blev sådär sugen på grillat så var det mitt fel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...