söndag 1 april 2012

Lördagkväll på akuten


Lördagkväll tillbringade jag på akuten. Ja, egentligen på en temafest "På akuten", hemma hos Cie som hade en hejdundrande födelsedagsfest i sjukvårdens tecken. Det blev en väldigt läkartät begivenhet (där en del av läkarna var läkare på riktigt)  men också en och annan sköterska och patient. Undertecknad kom som mentalfall iförd tvångströja och blev genast föremål för terpisamtal av Dr. Brain.

Förberedelser. Shots i rör.
Det hade faktiskt gått att klara sig rätt bra om något hade hänt som krävt sjukvård då en rätt stor del av gästerna antingen jobbade inom sjukvården eller pluggade till det. På bilden nedan bedrevs akut näsplastik.
Dr. A. M. Putera in action
 Då allt gick i sjukvårdens tecken kunde det inte vara sämre än att vi intog bål från flaskor med handdesificering och shots ur små provrör. Earth hour genomförde vi så klart där vi släckte ner allt som gick på el. T o m musiken kördes från en laptop i batteridrft.
Det blev en grymt rolig fest med ett grymt roligt gäng med ett otroligt brett spann av personligheter som varade långt in på småtimmarna. Skön musik, skönt häng och lite överraskningar i form av uppläsning av patienjournaler.


Vi som var kvar sist somnade i sofforna och på en madrass framför en film vid 4-draget.

Tack Cie Rozenqvist för en förträffligt kul fest!


Påklädning av "brandpolans" utstyrselDr. Lööw och Dr. Brain

ShotsInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...