fredag 13 april 2012

Volleyboll-bambi


Dagens träningspass blev lite av det mer udda slaget vad mig beträffar. Jag blev övertalad, det var iofs inte såå svårt, av Mart Klaar att hänga på när det gamla gänget jag växte upp med lirar volleyboll på torsdagar.

Riktigt lyxigt blev det när jag först fick åtnjuta en god middag hemma hos Mart och Ann innan vi åkte till Skärholmens sim och idrottshall för att lira lite boll. Väldigt kul var också att en hel drös gamla vänner som jag inte sett sedan jag flyttade till Göteborg dök upp. Riktigt roligt. Det blev en dubbelriktad överraskning då MArt inte hade sagt att jag skulle komma.

Det blev en regelrätt volleybollträning med 1 timmes teknikträning följt av match där undertecknad förtvivlat försökte hänga med efter att inte ha rört en sån här typ av boll på närmare 30 år. Lite som Bambi på hal is där :)

Konditionsmässigt var det inga som helst problem men det finns ju en och annan muskel, framförallt för sidledsförflyttningar, som inte hänger med riktigt. Det kommer nog att kännas i morgon. Axeln har jag ont i men det är väl inte så konstigt när man viftar som en väderkvarn i stor iver att träffa bollen. Sen måste man få in reflexer om man ska göra nån nytta på planen. Det går ju inte att aktivt försöka analysera varje grej, det tar för lång tid.

Askul var det och har jag bara möjlighet så hänger jag på nästa torsdag igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...