torsdag 31 maj 2012

Det absolut grymmaste spinningpasset i år!

Jag körde spinning på SATS Kompassen med Andréas Kson Edman idag vilket blir min åttonde träningsdag på raken och det börjar kännas att det är dags för en dags uppehåll.

Passet var grymt! Asgrymt! Ett standarpass som han kört några veckor nu men jag toppade upp detta lite extra idag. Passet består av 3 backar med lite omväxlande men alltmer intensivare cykling mot toppen av varje backe. Backarna är 11, 14 resp 11 minuter långa och har 2 minuters återhämtning mellan dessa innan det är dags att dra på igen.

För att dagen till ära toppa upp det hela lite bestämde jag mig från start att köra backarna stående(!). Första 11-minutaren gick som en dans med tanke på att Cie alltid kör en låt runt 11 minuter på sina pass. 14-minutaren var lite segare faktiskt, återhämtningen han inte riktigt bli hundra där emellan. Sista minuterna började bli riktigt tunga.
Sista 11-minutaren kändes väldigt lång och de avslutande 5 minuterna var bara mjölksyra men jag bet ihop och gjorde det. Det blev 36 minuter stående på ett 55 minuters pass. Gött!

Jag säger som Cie och Lina; Wish it, Dream it, Do It.  

I DID IT!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...