söndag 20 maj 2012

En riktigt skön långhelg

Denna helg har varit en riktigt skön och bra helg rakt igenom. På fredagen var det Mensa-träff på Bishops Arms på Järntorget där vi inte blev särskilt många då det var årsmöte i Malmö samtidigt och många åkt dit. Det lilla gäng som dök upp hade rätt trevligt i alla fall men efter ett par timmar så blev jag inbjuden av en fin vän att dra vidare till Haket på Första Långgatan och hänga där en stund. Haket, det är grejer det! 400 sorters öl. Kommer ta ett tag innan man är igenom den menyn, haha!  Det blev ett bra häng med lite sköna vänner och också nya bekantskaper.


På lördagen bjöd jag hit lite fina vänner, Cie, Linnéa, Andréas och Johanna, på lite häng, mat & vin vilket blev alldeles särskilt trevligt. Mycket snack, skön musik och släpper man lös Linnéa i ett kök kan det knappast bli annat än gött att äta!


I förmiddags så lekte jag "den nakne målaren". Skulle måla en fondvägg blå och då alla mina "målar/mekarkläder" var på någon okänd plats i källaren så....grannarna fick väl nåt att titta på :)
Dagen avslutades med ett asgrymt spinningpass med Cie för att sedan avrundas med middag och lite Call of Duty Black Ops. Kan en helg bli så mycket bättre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...