söndag 13 maj 2012

Ett litet webbjobb för mig, ett stort för stöd för målgruppen


Jag har ägnat ett antal timmar den gångna veckan åt att hjälpa en grupp människor som brinner för sin sak att designa och bygga en webbsajt som de kan använda till att få fram sitt budskap.

Det har varit ett roligt uppdrag, dels har jag inte byggt något från grunden på ett tag, dels kommer det att göra nytta och glädja människor. Jag känner så att om man ser något som man anser behöver stöttning och man har kunskaper eller resurser till att göra detta så bör man försöka bidra så gott man kan. Jag kan webbdesign och utveckling - jag bidrar med att hjälpa till med sajten!

Då sajten ännu inte är officiell kommer jag inte att berätta mer utan häng på så kommer resultatet att gå live så småningom och du blir en av de första att veta!

1 kommentar:

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...