onsdag 23 maj 2012

Fantastisk respons!


Sajten Livsviktiga.se som jag har byggt åt sjuksköterskeupproret i Göteborg har sedan lanseringen i lördags fått en enorm uppmärksamhet och har redan haft över 6,600 sidvisningar av 2,673 unika besökare!
Idag passerades 1,000 unika besökare under ett dygn, efter en liten dipp igår, vilket vi alla som står bakom är väldigt stolta över!

Givetvis så hoppas vi på mer uppmärksamhet i den närmaste framtiden. Med fler artiklar som skrivs och fler intervjuer som sänds så blir det också ett större intresse. Då idén med sajten är att sprida berättelser ur verkliga livet finns givetvis också ett behov av att läsarna bidrar med berättelser. Detta är något som börjar öka parallellt med att intresset för sajten tilltar.

Förhoppningen för framtiden är att sajten blir uppmärksammad över hela landet och ett stöd för sjuksköterskornas krav på högre löner, både de nyutexaminerade och de som redan sliter inom vården!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...