lördag 26 maj 2012

Hopps du är nöjd med förseningen!


När man beställer varor från Elgiganten så får man förmånen att välja vilket tid man vill ha grejerna, i mitt fall mellan 12 och 17 vilket i sig är ett rätt brett tidsfönster.

Till och med en så sen leverans som 17 hade inte varit några som helst problem, jag hade en spinning inbokat till 17:30 och det hade jag fixat genom att vara ombytt och cyklat ner till stan. Efter detta, vid 19, var det After Work inplanerat.

16:15 ringde de och sa att leveransen var försenad och skulle bli nånstans mellan 17 och 18. Där rök den spinningen :(

Vid 17:50 ringde de igen och sa att de skulle komma mellan 18:30 och 19(!)
"Så fan heller!", sa jag, "Här har jag suttit hela dan och väntat för att ta emot en leverans inom en viss tid.. Detta har redan sabbat mina planer och kommer att ytterligare sabba resten av kvällen om det blir så sent."

"Vi kommer på en gång."

30 minuter senare, dvs vid 18:20 dök de äntligen upp med grejerna och jag kunde komma iväg på min AW.

Vid 19:45 dök SMS:et ovan upp...."Hoppas du är nöjd med din leverans" Mmmm...säkert. Undrar om man kan vinna presentkort på en sågning också?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...