söndag 20 maj 2012

Lansering med buller och bång

Livsviktiga.se har varit ett riktigt roligt projekt jag har haft förmånen att få vara med i. Det är en sajt som startades av sjuksköterskestudenter på Göteborgs universitet för att belysa vikten av sjuksköterskan i vården och det ansvar för människans välbefinnande och livskvalitet hon eller han har. Sajten är en del av deras kampanj för skäliga vårdlöner.

För att stötta studenterna har jag designat och byggt sajten till dem och hjälper till med löpande underhåll och uppdateringar. Det har varit ett rent nöje att få jobba med så positiva och drivande människor som dessa blivande sjuksköterskor som brinner för sitt framtida jobb.

Sajten smyglanserades i går inom de egna kretsarna och idag även officiellt i P4 Göteborg under en intervju med Cie Rozenqvist, företrädare för sjuksköterskeupproret i Göteborg. Sajten har fått en riktigt bra respons redan från början. Under de första 36 timmarna har den haft mer än 1000 unika besökare. Helt fantastiskt!

De berättelser som redan ligger på sajten är av blandad karaktär, från det lite roligare slaget till rent gripande berättelser, en klart rekommenderad läsning.

Det ska bli en spännande resa att fixa och trixa vidare med små godsaker till sajten för att hålla den intressant för läsarna. Bland annat vankas det direktsänd video från olika event och manifestationer.

Vi hade en person som redan i går skickade in kommentaren: "Vill egentligen bara säga tack... Tack för att ni gjort sidan och tillför en "ny"dimension i kampen att debattera"

Sånt är roligt att höra för oss alla som är inblandande i detta projekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...