torsdag 31 maj 2012

Träningsvärk! Äntligen!

Vaknade idag torsdag och insåg plötsligt att det var någonting som skiljde sig från morgnarna de senaste 6 veckorna, jag hade träningsvärk. Äntligen! Det var länge sen och riktigt efterlängtat.

Anledningen till denna sköna känsla är givetvis Kinesisen med Moa Richard på SATS Kungsgatan där jag med en kombination av tillrättalagda övningar och lite jävlar anamma kunde köra riktigt slut på mig själv. Ett riktigt grymt pass var det! Jag har fått en riktigt schysst axel/triceps övning med hantlar av Moa som bl a ger en ruskigt bra kontakt med triceps. Nästa onsdag blir det tyvärr ingen Kinesis men bokningen till om 14 dagar är redan gjord :) 
Det är riktigt skönt att få växla av med lite annat än den vanliga träningen. Kinesisen skiljer sig såpass mycket från alla andra pass så man aktiverar kroppen på ett helt annat sätt samtidigt som det går att ta ut sig fullständigt om man vill. Igår var jag väldigt grymt trött efteråt! 
Kinesis är, och kommer alltid att vara, veckans höjdpunkt som inte får missas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Featured Post

Västlänken - eller när Göteborg blev en schweizerost

Vi har varit några dagar i Göteborg och bland annat dokumenterat alla hål i staden som är ett resultat av Västlänksbygget. Det blev iaf en r...